Volg ons per Email

zaterdag 11 juni 2011

Writers Block

Zo heet dat toch als je even de inspiratie om te schrijven kwijt bent. Alhoewel kwijt is niet het juiste woord, heb thema's genoeg in mijn hoofd maar kan er nog geen echte draai aan geven.
Inmiddels is PinkPop 2011 van start gegaan, de parkeerplaatsen achter ons huis lopen akelig snel vol en je ziet de mensen met volle bepakking( ongeloofelijk wat die gasten allemaal meenemen) richting de campings lopen. Op de hoofdcamping zijn de eerste deejays met draaien begonnen. Martijn heeft de tent in onze eigen tuin opgezet, het bord spek en ei is verorberd... Karin heeft het roze (PinkPop) band al in de haren....zelf nog even mijn roze hempie zoeken....het hondebeest nog even uitlaten en dan kan het feest beginnen. Op dit moment laat het weer zich nog van zijn beste kant zin...even een paar schietgebedjes verzenden...en toch maar voor de zekerheid de regenpakjes bijsteken...samen met extra toiletpapier en wat immodium (je weet maar immers nooit).
Dit jaar doen de mannelijke bezoekers aan recycling...al het heerlijk Brand bier dat in de toiletten verdwijnt wordt dit jaar verwerkt tot veevoer (echt waar)...waarom dat bij de plasjes van de meisjes niet gebeurt is mij nog een raadsel...natuurlijk weet het alweer...ze moeten gaan zitten op een potje waarin niet alleen hun urine komt...zo zit dat dus.Zo zie me maar weer de overeenkomst met PinkPop (van urine tot veevoer) en Wala.nl: van electriciteitskabel to zwaar belastbare vloertegel.

Oke dus, viel best wel mee met die blokkade, en zo zie je maar weer dat je over alles wel iets schrijven.
PinkPop en, vooral vandaag ,ColdPlay...we komen eraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten