Volg ons per Email

dinsdag 14 juni 2011

The party is over

Het zit erop, 3 dagen PinkPop in de eigen achtertuin. Al met al weer een zeer geslaagd feestje, het weer was perfect , die 10 minuten regen tijdens de Foo Fighters werden ruimschoots gecompenseerd door een prachtige regenboog boven het festivalterrein waarvoor de zanger zelfs even een nummer onderbrak.
Als echte muziekliefhebber viel het programma of beter gezegd hetgeen de bands echt presteeerden voor mij persoonlijk tegen, maar gelukkig reageerde het overgrote gedeelte van de bezoekers niet zo en maakten er toch weer een party van.
Mijn persoonlijke uitschieters gisteren:  Volbeat, snoeiharde  ZZ-Top achtige muziek met als absoluut hoogtepunt het lef om een Bay City Rollers nummer in je programma op te nemen en dan een heel veld PinkPop mensen dit letterlijk te laten meezingen...prachtig.
En dan de Kaiser Chiefs...snel mee klaar toppie toppie.
Op dit moment is  de uittocht van de laatste camping-slapers aan de gang...het grootste gedeelte meer dood dan leven komt gepakt en gezakt de berg opgkropen op zoek naar hun auto's, een ware vuilnisbelt achter zich latend en keert de rust weer langzaam terug. Ze hebben het allemaal naar hun zin gehad, en wij als directe buren hebben er geen overlast van gehad ( als je het feit even buiten beschouwing laat dat er vanacht een tent was die een of ander alarm om de 10 minuten lieten afgaan), en kunnen we ook dit jaar bewhalve de organisatie ook de bezoekers complimenteren met hun gedrag...het kan dus wel. En de firma Brand bedankt voor de goed verzorgde en perfect smakende blonde paters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten