Volg ons per Email

zaterdag 18 juni 2011

Parijs en London

We hebben er als Wala.nl/Borchert Systemen weer twee hele mooie opdrachten in het buitenland bij.
The Lanesborough, een van de meest chique hotels in London, is zo enthousiast over de begin van dit jaar reeds geplaatste Wala Keukenvloer, dat er besloten werd om ook alle gangen in de kelder van dezelfde vloer te voorzien.
Binnen de Marriott Hotelketen in Parijs is men zo van onze HACCP horecavloer overtuigd geraakt dat deze vloer nu al voorgeschreven wordt voor nieuwbouw projekten.
Met dit mooie nieuwbouwprojekt (Marriott Boulogne) gaan wij volgende week starten...wordt echt een giga klus ( ca. 450 m2 verdeeld over twee keukens waarin al zeer veel wanden staan). We moesten wel de architect even terugfluiten, hij was van mening dat wij deze klus wel in 4 dagen konden klaren( dat noemen ze werken met de Franse slag)...jammer dan...nadat Boy en Felix de bouwlocatie in Parijs hebben bezocht werden die 4 dagen snel gewijzigd in minimaal 4 weken...is net iets anders.
Maar het wordt toch weer akelig mooi in die wereldsteden met die WWV's (Wala Wereld Vloeren). Dit lijkt al bijna een reclameblog....is niet zo...we zijn gewoon apetrots dat we dit soort opdrachten krijgen en mogen uitvoeren.
Thank you Big Ben en Merci Eifeltoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten