zondag 5 juni 2011

Mijn mening

De kranten en nieuwsberichten lopen er momenteel van over : de zogenaamde berechtiging van de servische oorlogsmisdadigers. Ik wordt er gewoon doodziek van. Het is gewoon te belachelijk voor woorden als je ziet welk een circus er hier opgevoerd wordt.
Kan mij iemand vertellen waar het voor nodig is om daden, die deze heren in slechts luttele dagen met hun handlangers samen verricht hebben,  over een periode (zoals nu reeds geschat wordt) van diverse jaren  onder de loep te nemen en te beoordelen. De heren bedonderen de boel nu nog net zozeer als toen...en net als toen laten wij ons nu ook nu weer zand in de ogen strooien. Men hoefde toen ook niet lang na te denken om tot de massamoord te komen dus waarom moeten wij nu lang nadenken om tot een oordeel te komen??? Voor de gerechtigheid...die kans kregen de slachtoffers al helemaal niet.We hadden toen met ons allen moeten ingrijpen...en niet voor de zoveelste keer de andere kant uit kijken( wir haben es nicht gewusst). Nee nu het allemaal te laat is gaan we rechtertje spelen...belachelijk. Wat eeen ongeloofelijke tijds-en geldverspilling.
Laat de berechtiging over aan de nabestaanden en overlevers...ik denk dat we dan heel snel klaar zijn, dan kunnen deze mensen ook eindelijk eens beginnen met de verwerking en het nieuw opbouwen van hun leven.  Het hiermee bespaarde geld kan overal in de wereld ingezet worden om levens te besparen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten