Volg ons per Email

donderdag 23 juni 2011

Webshops

Wala.nl heeft een webshop waar zeer veel verschillende artikelen uit ons inmiddels zeer uitgebreide assortiment kunststof vloertegels, rubber tegels, entreematten en antislipmaterialen, heel eenvoudig online te bestellen zijn.
Omdat een mens nooit genoeg weet en altijd bij wil leren ( volgens Gerrie Coerts van WijLimburg een eigenschap van journalisten: letterlijk geciteerd: je bent journalist omdat je eigenlijk zelf alles wilt weten), dus omdat ook ik altijd bij wil leren hebben we gisteren deelgenomen aan het eerste "webshopseminar" georganiseerd door WijLimburg in het parkstad theater te Heerlen.
Op deze, perfekt georganiseerde bijeenkomst, kwamen een aantal zeer interessante sprekers aan het woord. Opvallend verschijnsel: alle sprekers bleven boeien, en verveelden niet. De sfeer was heel losjes, geheel afwijkend van alle andere, stijve formele seminars die ik tot op heden volgde. Zeer leerzaam en inspirerend.
Een zeer opvallende rol speelde Robbert van Allekabels.nl, geweldig om te zien hoe zo'n jonge man met een heavy verleden zijn bedrijf opgebouwd heeft ( op  http://www.wijlimburg.nl/ kun je zijn levensverhaal lezen), hij had nog nooit een presentatie gehouden maar dat weerhield hem niet om op een heel originele en een  to the point manier zijn verhaal te doen. Hij ronde het op een zeer originele wijze af door het vertonen van een zeer leuk opgezet filmpje waarin hijzelf de hoofrol speelde: Robbert, Chapeau, je bent een voorbeeld voor de jeugd van tegenwoordig !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten