zondag 19 juni 2011

Gewoon over heen lopen

Je loopt er dagelijks, zonder je er van bewust te zijn, diverse malen overheen : de deurmat oftewel entreemat oftewel schoon-droogloopmat. Toch is dit een heel belangrijk iets bij iedere woning, kantoor, school of bedrijf. Deze matten zorgen er op de eerste plaats voor dat vocht en vuil niet verder het pand ingedragen worden en de boel schoon blijft. Dit vuil (heel vaak zand) heeft een verwoestende schurende werking op de vloeren in een gebouw waardoor deze sneller slijten en weer vervangen moeten worden. Door de moderne technieken is het inmiddels mogelijk om zeer veel verschillende matten te maken en deze zelfs te voorzien van afbeeldingen, teksten of logo's, zodoende krijgt de mat een dubbele functie en kan dienen als reclamemiddel of ter positionering van een huisstijl.
Een mat is echter niet gewoon maar een mat, iedere type heeft een eigen functie en toepassing dus het is heel belangrijk om bij de keuze van een schoonloopsysteem eerst een goede inventarisatie te maken van alle externe factoren, een mat in een overdekt winkelcentrum heeft nu eenmaal een hele andere werking dan een mat voor een openbaar gebouw.
Borchert Systemen/Wala.nl heeft een afdeling entreematten waarin al deze kennis aanwezig is. We komen bij de klant ter plekke, inventariseren en maken aan de hand van deze inventarisatie een duidelijk advies. Voordeel is dat wij samenwerken met alle (echt waar: Alle) leveranciers van entreematten: Madico, Emco, Forbo, Futura, 3M, Hamat....noem maar op...als wij het niet kunnen leveren bestaat het nog niet.
Dus als je weer eens over een mat  loopt...

2 opmerkingen:

  1. Ben je stiekem toch nog aan het werk Ralf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig geschreven! Iedereen loopt er dagelijks overheen maar niemand besteed er moeite aan!

    BeantwoordenVerwijderen