Volg ons per Email

woensdag 8 juni 2011

Een aantal nieuwe “trap”zaken bij Wala.nl.

De firma Borchert Systemen bv/Wala.nl heeft het leveringsprogramma uitgebreid met een tweetal exclusieve vertegenwoordigingen die beiden met trappen te doen hebben.
Wala kunststof trapleuningprofielen, de snelle, fraaie en schone manier van renoveren of bekleden van trapleuningen, balkon-en galerijrelingen of metalen profielen.Via een speciale methode wordt er een pvc-mantel om de metalen profielen heen getrokken.Deze profielen zijn leverbaar in diverse afmetingen, vormen en  in 26 moderne kleuren met afdekkappen in exact dezelfde kleuren. Door een oud trapleuningprofiel te laten vervangen door een nieuw profiel in een moderne kleur oogt uw trappenhuis als nieuw. Een kleine ingreep met een groots resultaat.
De trapleuning profielen kunnen door montageteams van Wala.nl gemonteerd worden maar u kunt het materiaal ook gewoon per meter  bestellen en zelf monteren.
Het Debolon trappensysteem, waarvoor Borchert Systemen bv de exclusieve rechten voor Nederland heeft is een methode om trappen op een heel fraaie wijze te bekleden met vinyl ( in tal van eigentijdse dessins) afgewerkt met zeer exclusieve trapneusprofielen die door middel van lasertechniek aan de bekleding vast gemaakt worden. De trapneusprofielen worden in hele eigenzinnige kleurstelling geleverd, passend bij de gekozen vloerbedekking of juist contrasterend, er bestaat zelfs een variant met een fluorescerende veiligheidsmarkering die ook in het donker duidelijk zichtbaar is. De treden kunnen tot een breedte van 220 cm breed naadloos  bekleed worden. Wereldwijd werden reeds meer dan 1 miljoen ( 1.000.000) traptreden in ,zowel de utiliteits-als woningbouw ,met deze methode bekleed. Deze methode is ook bij uitstek geschikt op locaties waar er extra met hygiëne en eventuele allergieën rekening gehouden dient te worden.
Een trappenhuis waar de treden met het Debolon trappensysteem gerenoveerd werden en de trapleuningen m.b.v. Wala kunststof trapleuningprofielen gerestyled werden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten