maandag 6 juni 2011

Pinkpop 2011

Nog een weekje en dan barst het muziekgeweld in Landgraaf weer los. Want behalve van Wala.nl is Landgraaf inmiddels in half Europa een begrip geworden door het oudste open-air festival van Europa Pink-Pop.Met Coldplay heeft Jan Smeets wederom een echte wereldact weten te boeken. En als het weer nu ook nog een beetje meezit  (alhoewel de voorspellingen er nog niet echt goed uitzien).
In het PinkPop cafe , dat op het festivalterrein ligt, hebben wij ca. 5 jaar geleden een mooie WalaStic Horecavloer geplaatst, en in de koelcel gaat er nu binnenkort ook een komen.
Momenteel wordt er met man en macht gewerkt om het terrein klaar te maken. Helaas was de organisatie nog niet op de hoogte van het programma kabelbruggen van Wala.nl en huren ze deze spullen nog en betalen nog meer huur dan dat bij ons de kostprijs zou wezen. En men heeft er op het terrein heel wat meters geplaatst. Deze kabelbruggen zorgen ervoor dat de stroomkabels en waterleidingen, die kris kras over het terrein liggen, niet beschadigd raken en dat de bezoekers niet voortdurend struikelen.
Dus mijnheer Smeets, volgend jaar toch eerst even bij Borchert Systemen/Wala.nl een prijsopgave voor de kabelbruggen en kunststof rijplaten opvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten