zaterdag 26 november 2011

Anna ..tig

Vandaag eens geen verhaal over mijzelf of over een van de produkten van Wala.nl ( kennen jullie ze nog????  vloeren, matten , trapleuningprofielen en antslip....goedzo), nee vandaag gebruik ik deze blog eens voor iets geheel anders.
Het is namelijk vandaag 26 november, en dat is op de kop af ...tig jaar geleden dat Anna geboren werd.
Anna, de steun en toeverlaat van Borchert Systemenbv/Wala.nl, op de afdeling financien....als een kloek over de kuikens zo past ze bij ons op onze bankrekeningen en op onze betalingen ( dus leveranciers die dit lezen opgelet: met Anna bevriend blijven wil je je rekeningen betaald krijgen) een echte "Pfennigfutser"dus.
Maar goed, vandaag viert ze dus haar ...tigste verjaardag (je mag bij dames nooit de echte leeftijd verraden...en als je het toch wilt weten moet je het haar zelf maar vragen....kleine tip...ze ziet er veel jonger uit dan....tig, maar is wel al 2x oma).
Dus dan nu heel formeel : Anna, via deze blog wensen alle medewerkers van Borchert Systemen/Wala.nl en alle trouwe lezers van deze blog ( waar je zelf ook bij hoort) jou van harte proficiat en nog vele jaren in een goede gezondheid ( en ach dat je af en toe eens een tand moet missen, wat kan dat nu schelen zolang je maar niet gaat lispelen).
En Bert, vanaf vandaag moet je het met een meisje van ...tig doen...dat is een feit.
Unne sjunne verjoardaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten