zaterdag 5 november 2011

Een aantal praktijklessen

Na een heerlijke middag (top weer en een lekker Bollekke op het terras) in Antwerpen, zitten we in ons favourite eetcafe (Kathedraalcafe) omringd door honderden heiligenbeelden te wachten op ons voedsel. Al die heiligen hebben echter geen invloed op de wachttijd....die inmiddels bijna 1,5 uur (echt waar) bedraagt. Dun kompjoeter blijkt stuk...en bestellingen die beneden ingegeven worden komen helaas niet bij de koks op de 3e verdieping aan....maar het komt goed; we krijgen ons Vlaams konijn, Antwerps stoofvlees en de Zalm...lekker...en hard nodig want we kijken inmiddels scheel. Pijnlijk duidelijk wordt hier hoe we tegenwoordig van de electronische apparatuur afhankelijk zijn en er dan ook volledig op vertrouwen.
In de auto op weg naar het Sportpaleis komen we er tot onze grote schrik, verbijstering en paniek achter dat de kaarten die we hebben niet voor vandaag zijn maar voor..........je gelooft het niet.......ai...ai.....ai....GISTEREN....hoe kan dit nu weer......geen idee....weer een elctronisch foutje  gecombineerd met geen controlle onzerzijds...(les 2 vanavond...waar we als Wala.nl iets van kunnen/moeten leren, en er zullen nog meer volgen die avond). Wat nu gedaan?? We besluiten de gok te wagen en gaan toch naar het Sportpaleis waar we door de voortreffelijke logistieke organisatie( les 3) in een mum van tijd kunnen parkeren en met knikkende knieen voor de ingang staan. Ondergetekende krijgt van de dames de kaartjes in de hand gedrukt en valt dus bij de controlle door de mand ( de dames wisten wel snel naar binnen  te glippen...vrouwen he). Op advies van de suppoost ga ik naar de kassa alwaar een super stukje klantenservice(les 4) geleverd wordt...de kaarten worden in een mum van tijd geruild voor kaarten geldig voor vanavond...chapeau Jan & Jan van het Sportpaleis.
Dolgelukkig zitten we dan ook de verdere avond te genieten van de diverse optredens.
En weer valt er iets op....dat speelt zich af tussen 2 wereldtoppers Seal en Mick Hucknal (vroeger Simly Red); deze laatste schitterde door een tweetal kwalitatief meesterlijke optredens zonder toeters en bellen....hij stond en bracht zijn nummers, tot groot enthousiasme van het publiek, perfekt en gedreven...vakmanschape en kwaliteit van de aller boventste plank.
Seal mocht de avond afsluiten, hetgeen hij met een van waanzinnig veel  energie spetterend enthousiasme deed. Hij maakte er een perfekte one ego show van....zijn muziek viel helaas niet op en maakte weinig indruk...de persoon Seal daarentegen des te meer, hij kreeg het klaar om met zijn "charisma en aerobicoefeningen (wat een topconditie heeft die vent) van de Arena een kolkende massa te maken....gewoonweg geweldig. Een grote partij uiterlijk vertoon en bluf.
Maar op de weg naar huis is iedereen het er echter over eens dat Mick toch weer de man van de avond was en wel met afstand. Les 4 : kwaliteit gaat op lange duur altijd boven uiterlijk vertoon.....je kunt zo gek  doen als je wilt; het verpakken , verbloemen...de klant prikt er vroeg of laat door heen en gaat voor de kwaliteit.....en dat is nu precies datgene wat we met Wala.nl willen en ook gaan bereiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten