woensdag 2 november 2011

Terwijl onze Wala collega's Henk en Marinus de beurs in Las Vegas onveilig maken met de Swisstrax modulaire vloersystemen hebben wij een bezoek gebracht aan onze dealer van de Wala vloeistofdichte vloeren in het oosten van ons land: Wilhelm en Marinka van Ommer Bedrijfsvloeren. Zij kijken gelukkig ook staan ook heel positief tegen de nieuwe opzet van de Wala vloeren aan en blijven heel enthousiast.
Na een lange vruchtbare vergadering in hun mooie showroom aan de Eskampweg in Ommen vertrokken wij naar Emmeloord waar wij onze horecavloeren tijdens de huisbeurs van de firma Hakvoort mochten presenteren. Nou ja huisbeurs, niet te geloven wat de gebroeders Hakvoort daar neer gezet hadden, dit was een perfekt doorgeorganiseerde proffessionele Horecabeurs met alles erop en eran(mogen ze in Maastricht en Amsterdam eens een voorbeeld aan nemen). Er was slechts een minpunt aan deze editie en dat was helaas onze eigen presentatie....stond er met tranen in de ogen bij en heb me kompleet de grond in geschaamd. Ondanks dat hadden Frans en Boy zeer veel goede en positieve reacties (geluk bij ongeluk).
De heren Hakvoort lieten eens zien wat je door inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen uit de grond kunt stampen...als je het niet gezien hebt kun je het bijna niet geloven....gewoonweg geweldig.
Nog helemaal dizzy en groggy van alle indrukken zijn we dan (na een prima maal in de Hakvoort kantine) weer naar Landgraaf gereden waar Don Corleone ( in de Gotfather op Canvas) nog eens duidelijk liet zien wat we ook al bij Hakvoort zagen....een goed bedrijf begint met een strakke leiding, duidelijke visie en zeer zeer veel inzet van alle betrokkenen.
Met deze wetenschap gaan we vandaag dan ook aan de slag om de Slagersbeurs in Amsterdam komende week tot  in de puntjes voor te bereiden en vooral ook om het WalaConcept voor 1 januari voor elkaar te krijgen.
Moeilijke tijden ???? Gewoon nog harder knallen.(maar dan niet zo als onderstaand heerschap dat deed)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten