zaterdag 12 november 2011

Kabelbruggen en aanverwante produkten uit recycling kunststof

Bij Wala.nl is alles ooit begonnen met vloeistofdichte vloersystemen bestaande uit tegels die gemaakt worden uit recycling kunststof, om nog specifieker te zijn: kabelommanteling.
Inmiddels zijn er tal van produkten bij gekomen die ook allemaal van recyclingmateriaal geproduceerd worden. Een aantal voorbeelden hiervan:
Kabelbruggen: deze oersterke elementen beschermen kabels en leidingen, die over de grond lopen tijdens evenementen, kermissen, markten, bouwprojekten,concerten etc, tegen beschadigingen (kan met auto of heftruck overheen gereden worden), maar zorgen er ook voor dat deze kabels en leidingen geen gevaarlijke struikelplekken worden.
Uit dezelfde fabrieken komen de verkeersdrempels die, op straten en wegen geplaatst worden om automobilisten er toe te dwingen om hun snelheid drastisch te verlagen. Een zeer efficiente methode voor het veiliger maken van openbare wegen maar ook optimaal op campings, recreatieparken of tijdelijke verkeersaanpassingen of wegwerkzaamheden. Voor deze laatste toepassingen zijn er nog de, uit hetzelfde materiaal gemaakte, rijstrookverdelers waarmee wegen tijdelijk of permanent versmald of afgezet kunnen worden. Deze elementen worden ook op fabrieks-en bedrijventerreinen ingezet om rij-of loopstroken af te zetten, maar zijn ook inzetbaar tijdens evenementen of als afscheidingen bij auto/motorsport aktiviteiten( hier wat voorbeelden: http://tinyurl.com/7z73dks) nieuw in dit programma zijn stapelbare (Lego-achtige) blokken die dienst doen als stempelplaten of om bijvoorbeeld containers op een schuine ondergrond uit te richten.
Dus zo zie je maar weer dat er toch nog heel wat nuttige dingen gemaakt kunnen worden uit elektriciteits kabels die niet meer gebruikt worden, kijk maar eens op http://www.wala.nl/nl/kabelbruggenverkeersdrempelsparkeerstops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten