maandag 7 november 2011

Rubber & rubber

Weer eens wat nieuwtjes over produkten uit de groothandelstak van Wala.nl, en dan uit de divisie rubbers. Hier hebben we een tweetal nieuwe agenturen:
1) Rubbergranulaat op de rol, dit zijn met een bindmiddel gebonden rubberkorrels die in diverse hardheden geperst worden en zodoende een banenmateriaal opleveren dat voor de meest uit een lopende toepassingen ingezet kan worden. Zo is er een versie (Sportmat), die zwart/gekleurd gespikkeld is en gebruikt kan worden als vloerafwerking in fittneszalen, scholen, golfbanen etc. Maar er zijn ook gewone zwarte kwaliteiten die als beschermlagen op daken, op bouwplaatsen (Protecmat), geluidsisolatie onder vloeren(Acousticmat) of ladingzekeringstroken(Transmat) gebruikt worden. Veel van deze kwaliteiten kunnen wij uit voorraad leveren.
2) Rubbergranulaattegels voor onder speeltoestellen, op balkons of gallerijen, als looppaden op daken, in paardestallen en rond zwembaden toegepast kunnen worden. Deze fabrikant, waar wij in het verleden al goed mee samenwerkten, maakt nog veel meer spullen van gerecycleerde autobanden, zoals gras-doorgroeitegels, opsluitbanden, bloempotten( kunnen nooit stuk vriezen), skateveldomranfingen, klinkers, paaltjes en sinds kort een geluidsisolerende (tot 25 dB) afrastering....ziet er echt top uit.
Kijk nu zijn we weer even bijgepraat betreffende onze rubbers waarvoor wij nu ook een apparte webshop gaan bouwen:  Rubber&rubber.nl     of misschien allerubbers.nl

                                                            de gras-door-groeitegel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten