dinsdag 31 mei 2011

Totaalconcept Wala.nl

Tijdens een interview met het blad Horecavizier dat ik deze namiddag gegeven heb,werd eigenlijk nog eens duidelijk hoe ongeloofelijk breed Wala.nl inmiddels geworden is. Je kunt inmiddels terecht van een totaalconcept spreken. Dit wordt het meest duidelijk als we virtueel eens door een horecazaak heen lopen.
Voor de deur ligt een buitenmat (al of niet voorzien van logo) waarna we over een binnenmat de zaak binnengaan. De zaak is mooi aangekleed en op de vloer liggen Creation-Clic houtmotief lamellen (een knapperd die dit van echt hout weet te onderscheiden).
Het eten dat we geserveerd krijgen wordt gemaakt in de keukens voorzien van een WalaStic antislip horecavloer; de wanden zijn hygienisch afgewerkt met Wala-Wonderboard panelen en de spullen worden netjes opgeborgen in en op de Wala Kunststofstellingen. Om e.e.a. waterdicht af te kitten en te verlijmen wordt er gebruik gemaakt van het eigen huismerk Wala MS Polymeer kit.
De trappen in het pand zijn afgewerkt met het Debolon trappensysteem,de trapleuningen kregen allemaal een facelift door het toepassen van de kunststof Wala-trapleuningprofielen die leverbaar zijn in wel 24 kleuren.
In de computer/serverruimte wordt de kostbare electronische apparatuur tegen antisstatisch ontladingen beschermd door de Colorex ESD tegels.  De balkons en het buitenterras zijn voorzien van Ribtrax tegels, die we ook weer terugvinden rond het zwembad en in de sauna. In de fitnessruimte kun je sporten op een speciale Everroll fittnesvloer.
Gladde en uitglijsituaties worden beveiligd door de Safetape antisliptapes. Om mensen met een rolstoel makkelijker binnen de locatie te laten bewegen zijn er de speciale Walaoprijplaten en rond trappen en afstapjes zijn er ook nog eens de speciale  noppen voor visuleel gehandicapten aangebracht.
Onder het speeltoestel liggen de valbrekende Granu veiligheidstegels welke ook toegepast werden om op het platte dak een loop/werkpad te realiseren.
Om een looppad of een spciale zone af te bakenen wordt Perma markeringstape gebruikt dat zelfs leverbaar is in een fluoriserende uitvoering.
Om de snelheid op de parkeerplaats te begrenzen worden de ERPE verkeersdrempelsgebruikt; de parkeerplaatsen worden met de speciala Wala-parkeerstops afgebakend. Gedurende evenementen op het terrein of andere werkzaamheden worden kostbare kabels beschermd met de oersterke kabelbruggen.
Tijdens carnaval,feesten en partijen kunnen de vloeren beschermd worden m.b.v. de speciale ERPE afdekvloeren.
Ter afwerking en beveiliging van bestaande buitentrappen werd er gebruik gemaakt van de trapprofielen uit de uitgebreide Futura/Romus collectie. Mocht er bij de horecagelegenheid nog een manage aanwezig zijn kunnen in de stallen en gangen ook weer de Granuflex staltegels gebruikt worden.
Hardhouten en bankirai vlonders kunnen heel snel en eenvoudig antislip gemaakt met de speciale antislip-vlonderpanelen.
De mensen die al die spullen moeten schoonmaken kunnen ook bij Wala.nl terecht voor alle benodigde schoonmaakmiddelen, machines, schuurpads en overige hulpmaterialen.
Als dit geen totaalconcept is...en dan te bedenken dat ik er misschien nog een aantal over het oog gezien heb.

1 opmerking:

  1. Een uitstekend bedrijven met fantastische producten. Echt een aanrader om eens een kijkje te nemen!

    BeantwoordenVerwijderen