dinsdag 10 mei 2011

Wala.nl & Royal Wedding

Wat heeft Wala.nl nu met de Royal Wedding, oftewel de trouwerij van Willem en Kaatje uit Engeland, te doen.  Simpel eigenlijk, maar dat simpel vergt toch enige verklaring.
Een van de duurste hotels in London moet/wil voordat het grote event plaats vindt al zijn zaakjes op orde hebben. The Lanesborough, een vijfsterrenhotel op Hypeparkcorner (http://www.lanesborougn.com/) is, ondanks de gigantisch hoge prijzen die gehanteerd worden, tijdens de week voor en de week na het sprookjeshuwelijk volledig volgeboekt. Voor de gasten die uit de gehele werels aanreizen moet alles optimaal zijn. Een zeer belangrijk aspect van een hotel is de keuken, en hier ligt nu het probleem. De keukens waar sterrenkok Paul de potlepel zwaait zijn ietwat verouderd en met name de vloeren zijn een ramp: beschadigd, vervuild en spekglad. De vloeren moeten dus echt aangepast. Via internet komt food en beveragemaneger Alexandre ( a frenchman in London..met een heerlijk allo-allo accent) in contact met Wala.nl. Na een tijdje heen-en weer-mailen volgt een uitnodiging om de situatie ter plekke in London te beoordelen en een offerte uit te brengen.
De directie is al heel snel van het Walasysteem overtuigd...want zoals zo vaak zijn wij de enigsten  die de klus kunnen klaren terwijl de keukens volledig opperatief blijven.Enigste discussie punt is de kleur: de bigboss wil blauwe tegels waartegen de chefkok zich met hand en tand verzet. Men wordt het eens: keukens grijs; gangen grijs/blauw geblokt.
De order wordt vrij snel aan Wala.nl gegund en de uitvoering moet 2 weken voor de festiviteiten afgerond worden.
Tim en zijn ploeg leveren onder extreme omstandigheden top werk...gedurende 10 nachten spelen ze het klaar om ca. 500 m2 vloer in keukens en gangen naar volldige tevredenheid van The Lanesborough te beleggen.  Total loss arriveren de heren dan ook weer in Landgraaf...hebben wel nog wat last gehad van een "nigtht-working-lag"maar zijn wel een hele ervaring rijker ( al is het maar het met een werkbus links  in London rijden en het 9 nachten aanhoren van gospelmuziek en texten)
Dit is dus het verband tussen het engelse koningshuis en de Wala.nl-clan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten