Volg ons per Email

maandag 23 mei 2011

Luxemburg

Morsje (Luxemburgs voor goede dag)
Lekker weer thuis na 9 dagen beurs in Luxemburg. Met zeer hoge verwachtingen vorige week vrijdag naar Luxemburg afgereisd. Het geboekte appartement in Grevemacher bleek een gelukstreffer net als de om de hoek gelegen Italiaan....lekker lekker.
Dit laatste was echter op de beurs absoluut niet zo....we hadden een plek waar geen of praktisch geen mensen voorbijkwamen....dus bijna niemand zag onze mooie Ribtraxstand. Het eerste weekend eindigde dan ook in een echte deceptie.
Maar daar bleef het helaas niet bij....het leek wel of het bezoekersaantal c.q. de voorbijgangers aan onze stand iedere dag minder werden...en dan is van 14.00 tot 19.00 ( en donderdag zelfs tot 22.00) uur op je bankje zitten wel een akelig lange zit...zeker als je weet dat er op kantoor (website) een griezelige hoeveelheid werk op je ligt te wachten....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Dit had echt geen positieve invloed op mijn humeur, hetgeen nog versterkt werd door de overwegend bijna onbeschoft botte reacties van het luxemburgse publiek.
Twee lichtpuntjes dienden zich donderdag aan...s'morgens op klantbezoek een balkon (van hele 8 m2) verkocht en s'middags kwam een ander echtpaar ons verblijden met een opdracht van 100 tegels Ribtrax voor hun waskeuken.
Alle standhouders hadden dus hun hoop op het laatste weekend gericht. Wij dus ook, Brain en Lindsy werden opgetrommeld, Brain begon vloertjes te leggen, Karin en Lindsy te flyeren....er bleven wat meer mensen staan....maar dat was het dan ook. Algemene indruk: laatste weekend was nog rustiger dan alle dagen daarvoor. Dus behalve lekker gegeten ( of niet Brain ???) en uitgerust heeft deze beurs alleen maar veel frustratie opgeleverd. En weer eens het inzicht dat ondanks het feit dat we allemaal vrij dicht bij elkaar leven ieder europees land zijn specifieke eigenschappen, gewoonten en gebruiken kent.
Nu maar weer snel over naar de orde van de dag....an die Arbeit.
Adee (Luxemburgs voor tot ziens)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten