Volg ons per Email

maandag 23 mei 2011

Swisstrax

2 weken geleden zijn we op bezoek geweest bij onze collega's Marinus en Henk van Swisstrax Europe en van W&B produkts in Groot Ammers. Marinus heeft met heel veel pijn een einde gemaakt aan het gerenomeerde familiebedrijf Bochanen Carrosseriebouw. Maar als twee rasechte positief ingestelde ondernemers hebben ze nu hun volledige aandacht en energie op de vloerenbussiness gericht ,en energie en ethousiasme hebben die twee heren wel hoor.
Ieder nadeel heeft zijn voordeel (een afgezaagde stelling) maar in dit geval meer dan waar. De Swisstrax organisatie is naar het "buurpand"verhuisd en heeft daar nu de beschikking over een jaloursmakende bedrijfsruimte...een imponerende showroom...prachtige kantoren....een vergaderkamer die een multinational niet zou misstaan en een perfekt georganiseerd magazijn.  Heren proficiat en chapeau voor het verrichte werk.
Behalve hun eigen Swisstrax systeem wordt er ook nog een komplete Wala-showroom ingericht waar klanten en architekten uit Zuid-Holland terecht kunnen.
Dus vanaf nu kan een ieder voor zowel Swisstrax; Wala en Safetape antislip terecht op de Ambachtsweg in Groot Ammers.
Henk Weeda en Marinus Bochanen, vanuit het zuiden wensen wij jullie namens het gehele team van Borchert Systemen bv/Wala.nl heel veel geluk en een goede gezondheid, dan komt het succes, zeker met jullie inzet en ethousiasme, vanzelf.
                                                       Ja heren daar staan jullie dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten