Volg ons per Email

zondag 8 mei 2011

Nachtelijke overpeinzingen

Als dat slapen dan eens niet lukt, ondanks een hele dag , wat zeg ik 2 dagen tuinwerk achter de rug, afgesloten met een bbq-tje en wat flesjes bubbles ga je maar weer eens achter de laptop zitten.
Een lijst gemaakt van alle door de brand verloren gegane spullen...oeps nooit gedacht dat er zoveel in dat tuinhuis stond...en nog meer oepsen van het geschatte bedrag dat deze spullen gekost hebben. Zal me weer eens benieuwen wat de verzekering hier mee doet. Gezien de ervaring met de afhandeling van Karin's ongeluk ( heeft ons als gedupeerde tot nu toe ca. 4000 euro gekost...jaja gekost he) zie ik de bui al hangen.
We laten ons maandag door de expert eens verrassen. En al helemaal hoe de afwikkeling met het slopen en afvoeren van de huidige brandstapel wordt aangepakt.
En in zo'n slapeloze nacht spelen de luchtwegen ook weer lekker op, goede combinatie: astma & hooikoorts & overgewicht.
Dit laatste is er de afgelopen week niet minder om geworden...al dat heerlijke...en ook gezonde turkse eten, alleen de hoeveelheden heb ik helaas niet weten aan te passen...of juist wel: teveel van alles.
Wein; Weib und Gesang und der Rest...en daar krijg je dan nu de rekening van gepresenteerd mijnheer Borchert, echt waar.
De goede voornemens om het de komende tijd weer rigoreus aan te pakken zijn er in ieder geval wel al weer, wil toch weer eens lekker slapen.
 Drukke week voor de boeg en dan a.s vrijdag weer vertrekken voor 8 dagen voorjaarsbeurs in Luxemburg waar wij weer extra ons best gaan doen met onze Ribtrax tegels zodat ook die prachtige terrassen en balkons in Luxemburg er deze zomer weer toppie bij komen te liggen. Letzeburg ich komme.
Maar nu hop hop in die haija.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten