Volg ons per Email

zondag 8 mei 2011

Brand & Brand

Lekker zo'n heerlijk weekje zon. Een week van echt helemaal niets doen behalve slapen; eten; drinken; lezen en dit dan in willekeurige volgorde 5 dagen lang.....heerlijk. De zon die onverbiddelijk op je huid brandt en deze dan ook soms verbrandt....minder prettig...maar het hoort er nu eenmaal bij...slaapt s'nachts wat minder prettig maar je wordt er wel lekker bruin van.
Dan kom je helemaal relaxt thuis en dan blijken er mensen bij of om ons huis geweest te zijn die er om de een of andere zieke manier plezier aan hebben om vuurtje te stoken. Terwijl Kevin lag te slapen was onze achterbuurman gewekt door een geknetter veroorzaakt doordat ons tuinhuis (helmaal uit hout met rondom allemaal stookhout, in vele uren noeste arbeid klein gezaagd) letterlijk en figuurlijk in lichterlaaie stond. Door zijn  snelle optreden met als gevolg dat brandweer er snel bij was bleef de schade beperkt tot een geheel afgebrandt tuinhuis met inhoud of wat er nog van over is (niets dus) en kom voorkomen worden dat de brandt via de bomen naar het woonhuis oversloeg.
Buurman bij deze vergeven we je al het lawaai dat je tijdens je 2-jarige verbouwing veroorzaakt hebt en zeggen bedankt voor je snelle handelen.
Wij gaan ons opmaken voor de afhandeling en inventarisatie van de schade en het bouwen van een nieuw tuinhuis.
En vanaf morgen weer gewoon aan de slag bij Wala.nl met een verbrande huid en een verbrand tuinhuis.
Zo zie je maar weer de ene brand is de andere nog niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten