Volg ons per Email

dinsdag 19 april 2011

Ribtrax balkon/terrastegels op de Lentebeurs

Veel interesse voor Ribtrax op Lentebeurs

Op de lentebeurs, in het Mecc Maastricht, was er ook deze editie weer zeer veel positieve belangstelling voor ons Ribtrax-tegelprogramma.
Ribtrax is een vloersysteem met een open structuur die er enerzijds voor zorgt dat het water snel kan weglopen maar er ook voor zorgt dat het vuil er doorheen valt en zodoende verborgen blijft. Bij dit laatste trekken zeer veel dames (grootste gedeelte van de bezoekers Lentebeurs) heel kritisch hun wenkbrauwen op… het vuil is toch alleen maar verborgen maar toch nog niet weg !!!  Klopt maar vuil dat verborgen ligt kan ook niet verplaatst worden naar binnen en blijft dus mooi buiten. Het is ruim voldoende om 1x per jaar (tijdens de voorjaars-schoonmaak-aanval) met een hogedrukspuit het vuil naar een hoek te blazen, 1-2 tegels te verwijderen, vuil verwijderen, tegels terug en klaar.
Maar het is ook mogelijk om de vloer gewoon regelmatig te stofzuigen….Ook al ziet dat er in het begin misschien een beetje vreemd uit: een balkon, terras of galerij stofzuigen…maar het werkt echt. Voor ons pand hebben wij een vrij groot stuk Ribtrax liggen dat door onze Roger ( die niet alleen bij ons maar ook thuis super netjes is) regelmatig met de stofzuiger aangevallen wordt.
Dus al deze zaken verklaren waarom deze tegels (14 verschillende kleuren) bij zoveel mensen zo in de smaak vallen. Er zijn ook geen speciale vaardigheden vereist om de vloer zelf te leggen; ja hoor dames u kunt het best zelf, heeft u die mannen niet direct voor nodig. Hetzij dan dat u toch liever een van onze jongens over de vloer wilt die dit klusje voor u willen klaren…jullie mogen het zeggen, het is jullie feestje.
Stel je eens voor een nieuw terras of balkon ( en heren het kan ook in de garage hoor)in een floep en een zucht geplaatst; stoelen, parasol, barbecue erop…roseetje in het glas en genieten maar….zeker bij dit heerlijke vroege voorjaarsweer.
http://www.wala.nl/nl/swisstrax-eigentijds-veelzijdig-vloersysteem

3 opmerkingen:

  1. Erg interessant en informatief artikel! Zelf ben ik ondernemer en heb ik RibTrax vloertegels op mijn terras liggen. Deze stofzuig ik inderdaad regelmatig, raar maar waar. Ik ben zeer tevreden over deze tegels (online besteld bij WB products) en zou nooit meer iets anders willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben vloertegels van RibDeck, bevalt ook erg goed. Ik heb ze nog nooit gestofzuigd, maar ik zal het binnenkort maar eens proberen, dat is wel hard nodig na het gebruik van afgelopen zomermaanden, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn echt fijn, die vloertegels. Ik stofzuig ze een keer in de zoveel tijd en als ze echt vuil zijn ga ik er nog even met een dweil overheen. Werkt perfect!

    BeantwoordenVerwijderen