Volg ons per Email

maandag 18 april 2011

Kunststof trapleuningprofielen

Kunststof trapleuningprofielen, als je dat woord alleen al hoort denk je bij jezelf waar heeft die Ralf van Wala.nl  het nu weer over. Dit zelfde gevoel had ik ook een aantal maanden geleden toen een zakenrelatie van ons mij belde met de mededeling dat hij hierover eens met mij van gedachte wilde wisselen.
Zelf was ik van mening dat dit weer zo'n typisch duits produkt is waar in Nederland geen enkele behoefte aan is.
Fout gedacht....ook in Nederland werden en worden nog steeds metalen trapleuningen geplaatst die of geverfd of met kunststof bekleed moet worden.
Dat is dan ook meteen de reden waarom wala.nl vanaf dat moment het profieleprogramma heeft opgenomen.
Uniek aan het programma is de uitgebreide keuze aan kleuren, waardoor het mogelijk is om een verouderd trappenhuis door eenvoudig de trapleuning te "pimpen"  een hele eigentijdse look te geven.
De profielen zijn leverbaar in diverse vormen, talloze kleuren en kunnen zowel met als zonder montage geleverd worden.

Op deze foto zie je hoe een totale makeover van een trappenhuis er uit kan zien. De trappen werden gerenoveerd met ons Debolon trappen renovatiesysteem en de trapleuning werd in een passende kleur van een nieuwe kunststoflaag voorzien door het plaatsen van de Wala-kunststof-trapprofielen ( en dit laatste mag vanaf nu voor niemand meer een vreemd woord zijn).
Van deze beide producten is wala.nl de officiële importeur/dealer voor Nederland.
http://www.wala.nl/nl/kunststoftrapleuningprofielen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten