Volg ons per Email

donderdag 28 april 2011

Golfen tussen de bollen.


Golfen tussen de bollen.
Golfen met ballen tussen de bollen dat kan sinds kort op Landgoed Tespeduyn te Noordwijkerhout.  Hier opende Heleen van Duivenvoorde namelijk na een grondige voorbereidingstijd  de 9-hole Bloembollenbaan, een van de werkelijk mooioste golfaccomodaties van Nederland.     www.tespelduyn.nl 
Dit beweerd namelijk  Frans Luijten (zelf ook golfer) die als accountmanager de contacten tussen de familie van Duivenvoorde en Borchert Systemen/Wala.nl onderhoud. Misschien moet ik  dat golfen ook eens gaan proberen, volgens kenners is het in ieder geval zeer goed voor de omvang van mijn middel…voorlopig drijf ik de komende week eerst eens op de golven.
Even terug naar Tespelduyn & Wala.nl :
in de keukens en sanitaire ruimten van de restaurants koos men voor de zwarte WalaStic horecavloer afwerkt met de speciale ronde Wala-plintprofielen. Dit laatste was een hele klus..maar toch weer gelukt en vooral lekker makkelijk met schoonmaken en hygiënisch, een goede zet van Pa Piet van Duivenvoorde die met zijn ervaring in de levensmiddelensector hier op bleef aandringen.
Op driving range plaatsen wij ca. 400 m2 groene Wala- rubbergranulaat-tegels zodat de golfers op een elastische vloer hun afslag kunnen doen. Mochten ze onverhoopt struikelen (wat we uiteraard niet hopen….alleen maar als BOG; bewust onbeschonken golfer, de  op baan ) dan functioneert deze vloer ook nog eens valbrekend.
Het was een gigantische operatie, dit hele projekt, maar het eindresultaat is toppie.
Via deze weg wensen wij Heleen en haar team heel heel veel succes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten