Volg ons per Email

woensdag 20 april 2011

Anti slip

Anti  Slip

Anti-Slip, weer zo’n prachtig woord waar je van die woordspelletjes op kunt los laten : anti= tegen; slip= ander woord voor onderbroek dus antislip is tegen onderbroek….nu is dit niet het antislip waarover ik het vandaag wil hebben…hoe spannend dit dan ook klinkt.
Met antislip bedoelen wij van Wala.nl  alle artikelen in ons programma die er toe bijdragen om de kansen om uit te glijden of te slippen (daar is het woord weer) zo veel als mogelijk te reduceren.
Denk daarbij aan zelfklevende tapes, antislipplaten, antislipmatten en antislipcoatings.
Een heel interessant item is ons antislippaneel bedoeld om hardhout dat heel veel als vlonder in tuinen, voor openbare gebouwen of op bruggen gebruikt wordt te antislippen (nieuw woord).
Deze planken, die de meeste mensen onder de naam Bankirai kennen) worden onder natte omstandigheden spek en spekglad en zijn dan niet meer te belopen. Gezien het feit dat het in de regel vettige houtsoorten zijn die ook nog altijd iets werken is een antislip die geplakt of gecoat wordt geen optie. Er is de laatste jaren wel veel met een coating gewerkt, maar nu na een aantal jaren gebruik komt het bijna overal los met alle ellende vandien.
Vandaar zijn onze glasvezelstroken voorzien van een grove antislipkorrel een perfect alternatief. Deze panelen die wij gratis voor u op maat zagen en voorzien van boorgaten leveren wij samen met de schroeven, en u kunt deze heel eenvoudig zelf monteren: gaatje voorboren, schroef er doorheen, vastdraaien en klaar. Deze montage kan in tegenstelling tot coatings onder alle weersomstandigheden plaats vinden en heeft ook geen droog of uithardingtijd nodig en kan meteen gebruikt worden.
Op onderstaande ziet u hoe de panelen afgelopen winter ( er lag sneeuw en het was echt koud)  werden geplaatst  als looppad op een vlonder bij de Kamer van Koophandel in Maastricht.
Meer weten ????       http://www.wala.nl/nl/antislipvoorophout

2 opmerkingen:

  1. ..dus kan ik hier ook slippertjes mee voorkomen door anti-slip in mijn onderbroek te doen of mijn slippers anti-slippen met anti-sliptape ? (;-)

    BeantwoordenVerwijderen