maandag 11 juli 2011

Feest

Gisteren hielden Hen ( onze adminstratieve rots in de branding bij Borchert Systemen) en zijn vrouw Lillian een feest vanwege het feit dat ze samen een eeuw oud zijn. Eeuw klinkt een stuk heftiger dan 100 jaar, dit even terzijde.
Zelf ben ik absoluut geen feestbeest, probeer er zelfs indien mogelijk steeds onderuit te komen, maar ook daar gaat het hier niet om.
Wat mij tijdens het, door dochter Anouk perfect geoganiseerde festijn ( ze had echt alle registers opgetrokken; van een rit in een Audio, een acte presence van Willem en Alexander, ....stom stom Willem en Maxima natuurlijk,  tot een braziliaanse percusieband en dat alles op het hoogste punt van Nederland met heerlijk eten en drinken), opviel en goed deed om te zien is de positieve werking die vrolijke mensen op andere mensen kunnen hebben. Dit was deze avond heel goed te zien. Vanuit een hele rotte situatie worden mensen door blijheid en het positieve gevoel van anderen gevoed met levenskracht en power.
En dat was precies wat er gisteren tijdens het feest met de gastgevers gebeurde...heerlijk om te zien....en ik hoop dat de kracht van het feest nog blijft door vibreren.
En dit anti-feest-beest heeft er ook echt van genoten...en dat kwam niet alleen door die overheerlijke blonde paters hoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten