dinsdag 12 juli 2011

De tijd gaat snel

Het is bijna niet te geloven hoe lang het alweer geleden is dat onze Boy (en daarna ook Mindy) voor het eerst met Jong Nederland op het grote zomerkamp gingen...zeker 20 jaar ...het is net of het vorige week was dat hij vuil en ongewassen, helemaal eufoor weer naar huis kwam en dan eerst eens een half uur onder de douche moest inweken.
En nu is Dean al zijn eerste keer mee...time goes quick.
Toen we gisteren met de hond in het bos liepen kwamen we langs de Heikop waar ook diverse jeugdorganisaties hun kamp hadden opgeslagen, en bezig waren met koken of het zelf bereide eten( c.q. wat daar voor moet doorgaan)  zat weg te happen. Het doet goed te zien dat er nog jongeren zijn die aan dit soort aktiviteiten deelnemen en het over hun hart krijgen om het pc gamen eens een week op een laag pitje te zetten. Lekker met elkaar in de natuur gekke dingen doen, flauwekul uithalen...en hiermee bedoel ik geen rottigheid maar al die dingen die ze normaal gesproken niet meer doen.
Dit soort organisaties moeten echt in stand gehouden worden want ze leveren voor de kids heel veel meerwaarde voor hun toekomst. En van hieruit een groot kompliment en dankjewel aan al die vrijwilligers die ieder jaar weer een aantal vakantie-of verlofdagen opofferen om deze kampen te begeleiden. Chapeau !!!
Ben benieuwd hoe "schoon" Dean eind van de week terug komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten