dinsdag 4 oktober 2011

Groot

We stonden afgelopen maandag met de vloeren van Wala.nl op de visbeurs in Spakenburg, waar wederom veel interesse was voor de toepassing van de Walavloeren in de viswinkels maar ook in de visverwerkingsindustrie. Omdat de beurs al vroeg op maandag begon zijn wij zondag (ondanks dat heerlijke nazomer weer) al richting Spakenburg vertrokken alwaar wij er tot onze schrik achter kwamen dat er op de dag des heren geen enkele eetlocatie te vinden was die geopend was...dus moesten wij uitwijken naar de chinees in Nijkerk...was er wel lekker dus...
De beurs was goed georganiseerd, er was zeer zeer veel goed publiek en ontzettend aardige medestandhouders waarvan vooral onze directe buurman een zeer goed en opvallend voorbeeld was.
Robert van Twillert, van Terra-It , een man die van zijn zeer geringe postuur een echt handelsmerk heeft weten te maken, zijn lengte van ca. 1.3 meter(schat ik) vormd voor hem geen enkel handicap of belemmering. Het was gewoon geweldig om te zien hoe enthousiast deze man, gesteund door zijn Maaike, met zijn bedrijf, medewerkers en klanten bezig is. Een vat vol energie, humor en creativiteit.
Kortom een zeer inspirerende persoonlijkheid.....
www.terra-it.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten