Volg ons per Email

zondag 2 oktober 2011

Open Dag

zondag middag 2 oktober...het lijkt wel zomer zo warm...we vertrekken zometeen naar Spakenburg voor de Spakenburgse Visbeurs....nog even van dat zonnetje genieten...en dan moet je toch even naar binnen omdat er een verhaaltje "dwars zit"
Afgelopen vrijdag hadden wij bij Wala.nl de Open Coffeeclub (een netwerkevent) gevolgd door een Open Dag. Beiden waren een daverend succes...zowel door het aantal bezoekers als het overheerlijke Indiansummer weer.
Genoten heeft ook iedereen van het geweldige muzikale spel dat Ries Lippy met zijn ontdekking Lynna Jade speelde...en dan vooral de laatste set waar de ruwe diamant haar eerste schitteringen liet zien...let op deze muzikale veelvraten....of ik moet me al heel sterk vergissen, dit gaat lukken.
Verder blijkt Ries ook nog eens begenadigd jongleur te zijn zoals tijdens het koud buffet bleek.
Hoe belangrijk een sterke vrouw achter een kunstenaar is blijkt op de wijze hoe Ries door zijn Lien gesteund wordt, en hij weet dit maar al te goed zo blijkt uit de liefdevolle wijze waarop hij over haar praat. By the way de krijttekeningen die deze vrouw maakt zijn gewoon prachtig...twee kunstenaars, soulmates die zich gevonden hebben...te gek gewoon.
Op 22 oktober wordt er weer opgetreden in Hoensbroek...dus grijp die kans.
Het was een heerlijke dag die nog eens kompleter gemaakt werd door het bezoek van mijn oude leermeester Rene Ubben, die ik wel eens mijn 2e vader genoemd heb en die mij door zijn lovende woorden liet gloeien als een lampje. Dit zijn de energiestromen die een mens nodig heeft...zeker nu ik erachter ben gekomen dat ik toch nog niet zo echt hersteld ben als ik in mijn vorige blok aangaf...dus dat gaat nog wel een tijdje duren maar ik snap het nu beter en zulke dagen als vrijdag geven dan een echte boost...dus misschien vaker zulke dingen doen dan maar ???
Oke nu op naar Spakenburg om de visbranche van de kwailtieiten van Wala.nl te overtuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten