woensdag 19 december 2012

Licht in de......

De donkere dagen voor....zijn momenteel niet zo echt donker....met deze voorrjaars-weersomstandigheden, lijkt het buiten in ieder geval een stuk lichter. En met licht zijn we meteen bij het thema van vandaag.
We gaan het niet over oplichten hebben maar over verlichten en danwel over goed licht en verlichting in de horeca.
Goede verlichting is onzettend belangrijk...goed werklicht in de keuken zorgt voor een perfect resultaat op het bord, goede verlichting in de zaak, bar of de hotelkamer bepaald de sfeer en het gevoel van de klant. Een goede verlichting buiten het pand geeft een bezoeker een goed en veilig gevoel. Zelfs op badkamer en op de toiletten moet er goede verlichting zijn, zodat we zien wat we doen en er zelf ook goed uitzien(met goed licht zijn we allemaal een stuk knapper en slanker, zelf ik...nou ja in ieder geval wat knapper dan).
Nu is goede verlichting geen kwestie van even een aantal lampjes ophangen en hupsakee klaar is kees. Nee goede verlichting begint met het schrijven van een goed lichtplan en lichtadvies.  En dat is nu echt specialisten-werk. En juist zo'n specialiste is nu  toegetreden tot onze groep partners in ons Wala-Horeca-Concept  : Gerty Nijssen (www.lichtplannen.com), al een levenlang actief in de verlichtingbranche( ze weet echt waar ze het over heeft (velen kennen haar nog van Nijssen Interlux uit Geleen....o die...ja juist die)... is uw aanspreekpunt bij www.wala-horecaconcept.nl  voor dit vakgebied onder het motto:
Een mooie lamp kopen is geen kunst.
Een mooie lamp kiezen die het gewenste licht geeft,
vereist vakmanschap.
Voorkom miskopen en vraag advies !
Dus  voor goed licht in uw huis, (horeca-)zaak, school, gebouw of waar dan ook kun je vanaf nu ook bij ons terecht.
Kijk en op deze manier breng ik via dit verhaaltje toch weer een beetje licht in de duisternis en gaat er bij jullie misschien een lichtje branden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten