Volg ons per Email

woensdag 14 september 2011

Daar issie weer

Het is een hele tijd stil geweest op de Wala.nl blog. Oorzaak: burnout van ondergetekende gecombineerd met nare vermoedens betreffende prostaatk. (niet uitspreken dat rotwoord). Welnu, beginnende met het laatste: afgelopen maandag uitslag van het meest recente onderzoek ontvangen: de vlag mag uit, de fles ontkurkt: alles is toppie en deze jongen komt er met een behoorlijk schrik vanaf....jippieeeeee.
De burnout is ook zo goed als zeker overwonnen ( denk en hoop ik).....maar nu is het zaak om er voor te zorgen datgene wat ik in deze periode geleerd heb, of zou moeten hebben, in de praktijk te brengen, en dat is verdomde moeilijk zeg.
De truc is het verschil te vinden tussen willen; moeten of mogen.
En als je de lijst ziet van alle dingen die ik wil doen en die ik  moet doen krijg ik het meteen weer spaans benauwd...dus ga ik maar eens even rustig zitten nadenken welke dingen ik kan omzetten naar mogen....waarom heb ik zo weinig tijd om te werken, gitaar te spelen, lezen, wandelen , golf spelen, mediteren, theater, concerten, bloggen, rennen, fietsen, van elkaar te genieten, in de tuin the werken, met de kippen in de weer, vriendschappen te onderhouden,  uit eten te gaan, scooter te rijden, yoga te doen, te schilderen, muziek te luisteren..en de rest van de dingen die ik nu al even vergeten ben.
Ik zal maar eerst eens beginnen met een beetje te werken...en dan komt de rest hopelijk vanzelf of niet.

1 opmerking:

  1. Dit keer wil ik hierop reageren. Alhoewel ik nadenk hoe ik dit het beste kan formuleren. Hoe feliciteer je iemand met wat hij niet heeft en of nooit heeft gehad !? Waar ik over spreek is ook al zo moeilijk uit te leggen, daar ik er niet over mag spreken.
    Laat ik het uit eindelijk zo formuleren Ralf, ik bid tot God dat je vaak mag nadenken om te mogen;gitaar te spelen, lezen, wandelen , golf spelen, "mediteren", theater, concerten, bloggen, rennen, fietsen, van elkaar te genieten, in de tuin te werken, met de kippen in de weer, vriendschappen te onderhouden, uit eten te gaan, scooter te rijden, "yoga te doen", te schilderen, en muziek te luisteren..na dit gebed weet ik dat de rest zeker "vanzelf " gaat komen.
    Gods rijke zegen en groetjes Peter

    BeantwoordenVerwijderen